vineri, 22 aprilie 2011

2 ANI!!!!!

Azi am implinit 2 ani de activitate!


Multumesc mult pentru toate urarile :)Pe langa concursul organizat, care deja si-a anuntat castigatorii, mai am multe surprize.


Va urez o primavara frumoasa, Paste fericit!!! si La multi ani! celor ce isi sarbatoresc maine ziua de nume.

duminică, 17 aprilie 2011

Felicitari castigatorilor!!!

Cei trei castigatori sunt:Monalisa
Stefania


Ioana B

Castigatorii vor fi contactati prin email in cel mai scurt timp.
Felicitari tuturor participantilor pentru numarul de voturi stranse. Ei sunt invitati sa participe si la urmatoarele concursuri.

marți, 5 aprilie 2011

Surpriza


Azi am avut parte de o mare surpriza. Eram pe la ora 14.00 in zona Romana (Bucuresti) si am vazut in fata mea o fata bruneta care purta cercei facuti de mine, cercei ca cei de mai sus (cei cu surub), rosii cu interiorul mov. Nu pot descrie in cuvinte ce am simtit, mi-a infrumusetat ziua. Am vrut sa intru in vorba cu ea dar era cu un baiat.
Am avut o luna destul de grea dar aceasta intamplare m-a facut sa uit de toate problemele.

Festivalul de film Next

Azi am dat produsele pentru GiftShop-ul de la Festivalul de film NEXT. Sunt foarte emotionata, sper sa se vanda. Mai jos gasiti informatii despre festival si poze cu produsele mele.

Link produse -> http://www.nextfilmfestival.ro/giftshop - primele 5 poze sunt cu produsele mele

NEXT


Cum ar fi ca toată viaţa ta să fie legată într-un fel sau altul de film? Ca atunci, seara, când povesteşti prietenilor ce ţi s-a mai întâmplat şi totul se transformă, iar cei care te ascultă văd şi simt de parcă ar fi fost şi ei cu tine?
Aşa erau Cristian Nemescu şi Andrei Toncu, creau prin imagini şi sunet o lume hipnotică în care magia, curiozitatea şi entuziasmul erau peste tot, iar tu nu puteai decât să te laşi purtat în ea. Pentru că, din păcate, Cristi şi Andrei nu mai sunt, şi pentru că vrem să ducem mai departe lumea creată de ei, am înfiinţat Festivalul Internaţional de Film NexT – cu N de la Nemescu şi T de la Toncu.
În fiecare an, adunăm din toată lumea filme de scurt şi mediu metraj ale unor regizori şi sound designeri tineri şi talentaţi, alături de care vrem să împărtăşim pasiunea pentru film pe care o aveau Cristi şi Andrei. Maxim 30 de filme sunt alese anual să facă parte din competiţie şi să se întreacă pentru premiile NexT. Regizorii şi sound-designerii acestor filme sunt invitaţi la Bucureşti pe toată perioada Festivalului, pentru că NexT e mai mult decât o selecţie inteligentă de filme, e un loc de întâlnire pentru cei care trăiesc şi se exprimă prin film.
Împreună cu alte festivaluri şi organizaţii de film din întreaga lume îţi aducem o serie de programe în afara competiţiei, astfel ca în fiecare an în cadrul Festivalului NexT poţi urmări peste 100 de producţii de scurt şi mediu metraj.
Dacă vrei să afli şi secretele din spatele filmelor, te invităm la o serie de seminarii pe teme de regie de film şi sound-design (cele două direcţii principale ale Festivalului), care vor avea ca invitaţi regizori sau sound-designeri celebri. Seminarii de scenaristică, producţie, critică de film etc. li se vor altura de fiecare dată pentru ca tu să ai o imagine cât mai completă despre cinema.
Toate acestea pentru că NexT este locul în care îţi vei putea găsi energia şi inspiraţia pentru a face tot ce visezi.
Festivalul Internaţional de Film Nex este un eveniment organizat de Societatea Culturală NexT.

Program - http://www.nextfilmfestival.ro/program
Elemente Next - dupa care trebuia sa ma ghidez ca sa fac produsele

  Produse: