miercuri, 26 mai 2010

Brosa Steampunk 2 in 1



Model: Steampunk 2 in 1, Pret brosa: 13 Ron - model unicat, nu se reproduce

Model indisponibil

8 comentarii:

  1. Da:X:X:X..aceasta imi place mai mult:X:X:X,..poti sa o pastrezi ptr mine?..te rog...eu inca mai astept modele noi:D...insa voi da o comanda sapt viitoare cred:D...

    RăspundețiȘtergere
  2. sigur, o pastrez :)

    dar modele noi nu stiu cand o sa mai pun :| sunt in sesiune + licenta... nu prea am timp...

    RăspundețiȘtergere
  3. ;));))..ok:X:X...ms mult :X:X...atunci ma mai uit zilele acestea sa vad ce nu am si vreau si o sa mai vb cu o pr..si oricum eu mereu vreau cate ceva:">....

    bafta si spor la invatat:D

    RăspundețiȘtergere
  4. k, cu placere

    si iti multumesc >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place mult modelul brosei. Sunt insa curioasa cum ai "introdus" piesele in interiorul brosei, ai folisit cumva vreun soi de polymer clay lichid sau translucent?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna lxioana :)

    Nu, piesele sunt pur si simplu puse pe fimo in momentul in care era inca moale, am apasat bine dar fara sa stric forma apoi am pus la cuptor.
    Dupa ce le-am scos am dat cu lac in vreo 4-5 straturi, un lac foarte rezistent, care fixeaza, da stralucire si nu se zgaraie :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu este special pentru bijuterii (cu acela am avut probleme - se jupuia, se zgaraia, nu prea stralucea si daca puneam produsele pe o placa de expandat se lipea + costa enorm) este un lac protector in special pentru lemn (mobila - pentru restaurare).
    Se cheama Ecolac (nu are miros, se usuca foarte repede,luciu puternic, este pe baza de apa, si nu se zgaraie, rezistent la uzura, apa si substante chimice)si este de la Kober.

    Costa cam 30 Ron - 1 litru, este foarte bun, il recomand, nu am avut probleme cu el si fata de toate calitatile de mai sus mai are una foarte importanta, ofera rezistenta bijuteriilor mai fragile

    RăspundețiȘtergere