marți, 1 martie 2011

Martisoare handmade

Astazi a fost ultima zi in care am vandut martisoare.

Timp de o luna am muncit sa le fac si o saptamana am stat in Selgros Pantelimon pentru a le vinde. A fost o adevarata experienta, am realizat 1200 de martisoare si vandut peste 1100.
Clientii au fost extraordinari, toti mi-au admirat creatiile si au cumparat cel putin un martisor, desigur au fost si persoane care au cumparat cate 50 de martisoare. Un domn a cumparat 30 de martisoare din portbagajul masinii :D (tocmai stransesem sa plec si el a fugit repede dupa mine in parcare ca sa cumpere martisoare pentru ca baiatul lui sa duca la gradinita).
Astazi am fost placut surprinsa sa vad ca peste 80% dintre angajatele de la Selgros aveau in piept martisor de la mine :P
A fost o doamna care a cumparat un martisor pentru catelul ei, o alta doamna a cumparat mai multe martisoare pentru a le revinde iar un domn a cumparat 5 martisoare pentru sotia lui (nu se putea hotara asa ca a cumparat mai multe ca sa-si aleaga ea).

Vreau sa le multumesc tuturor angajatilor de la Selgros Cash&Carry Pantelimon care au fost foarte draguti si mi-au facut ziua mai frumoasa, clientilor si mai ales persoanelor din conducere care au acceptat sa-mi permita sa vand martisoare in magazin (desigur ca am platit chiria :P).

Dupa cateva zile de odihna o sa revin cu modele noi si voi incepe sa preiau comenzi.

O primavara frumoasa



si poze:











3 comentarii:

  1. Pai esti o adevarata artista!Superbe martisoare ai facut...
    Felicitari pentru reusita!

    RăspundețiȘtergere
  2. eeee nici chiar asa :P dar iti multumesc mult >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte frumoase! Foarte, foarte frumoase. Sa vedem ceva si pe 2012. Click Sandra!

    RăspundețiȘtergere