marți, 5 aprilie 2011

Festivalul de film Next

Azi am dat produsele pentru GiftShop-ul de la Festivalul de film NEXT. Sunt foarte emotionata, sper sa se vanda. Mai jos gasiti informatii despre festival si poze cu produsele mele.

Link produse -> http://www.nextfilmfestival.ro/giftshop - primele 5 poze sunt cu produsele mele

NEXT


Cum ar fi ca toată viaţa ta să fie legată într-un fel sau altul de film? Ca atunci, seara, când povesteşti prietenilor ce ţi s-a mai întâmplat şi totul se transformă, iar cei care te ascultă văd şi simt de parcă ar fi fost şi ei cu tine?
Aşa erau Cristian Nemescu şi Andrei Toncu, creau prin imagini şi sunet o lume hipnotică în care magia, curiozitatea şi entuziasmul erau peste tot, iar tu nu puteai decât să te laşi purtat în ea. Pentru că, din păcate, Cristi şi Andrei nu mai sunt, şi pentru că vrem să ducem mai departe lumea creată de ei, am înfiinţat Festivalul Internaţional de Film NexT – cu N de la Nemescu şi T de la Toncu.
În fiecare an, adunăm din toată lumea filme de scurt şi mediu metraj ale unor regizori şi sound designeri tineri şi talentaţi, alături de care vrem să împărtăşim pasiunea pentru film pe care o aveau Cristi şi Andrei. Maxim 30 de filme sunt alese anual să facă parte din competiţie şi să se întreacă pentru premiile NexT. Regizorii şi sound-designerii acestor filme sunt invitaţi la Bucureşti pe toată perioada Festivalului, pentru că NexT e mai mult decât o selecţie inteligentă de filme, e un loc de întâlnire pentru cei care trăiesc şi se exprimă prin film.
Împreună cu alte festivaluri şi organizaţii de film din întreaga lume îţi aducem o serie de programe în afara competiţiei, astfel ca în fiecare an în cadrul Festivalului NexT poţi urmări peste 100 de producţii de scurt şi mediu metraj.
Dacă vrei să afli şi secretele din spatele filmelor, te invităm la o serie de seminarii pe teme de regie de film şi sound-design (cele două direcţii principale ale Festivalului), care vor avea ca invitaţi regizori sau sound-designeri celebri. Seminarii de scenaristică, producţie, critică de film etc. li se vor altura de fiecare dată pentru ca tu să ai o imagine cât mai completă despre cinema.
Toate acestea pentru că NexT este locul în care îţi vei putea găsi energia şi inspiraţia pentru a face tot ce visezi.
Festivalul Internaţional de Film Nex este un eveniment organizat de Societatea Culturală NexT.

Program - http://www.nextfilmfestival.ro/program
Elemente Next - dupa care trebuia sa ma ghidez ca sa fac produsele

  Produse:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu